Jenn. B: alweer een mooie blues beleving in onze KloosterKelder op 11 juni

Jenn. B: alweer een mooie blues beleving in onze KloosterKelder

Deze band uit Twente is geformeerd rondom zangeres Jennifer Bomert. Bekend om haar rauwe, luide stem die je meesleept in de zang. Ze wordt vergeleken met zangeressen als Janis Joplin, Koko Taylor of Beth Hart. Zo’n stem vergeet je niet! De band wordt versterkt door een man die weet hoe je de blues via een gitaar kan laten spreken, gitarist Egbert Knol. Bassist Erik Leuverink en drummer Bren Geerlings zorgen voor de strakke basis en opzwepende ritmes. En uiteindelijk hebben we hem gevonden, maar eigenlijk was hij altijd in de buurt, toetsenist Geert Meuffels, een ervaren improviserend theaterpianist, componist en createur van geluid.

Jenn.B zo’n stem vergeet je niet!

Datum: zaterdag 11 juni a.s.

Aanvang 21.00 uur, optreden 21.30

Toegang 7,50 Euro. Zie ook www.bluesaanzee.nl